Selecteer een pagina

Afrojack huurt de tournado

Afrojack huurt de Tournado voor zijn verjaardag!

Andy van der Meijde huurt de Tournado

Andy van der Meijde huurt de Tournado voor zijn vrijgezellenfeest!

partybus-barbie

Barbie van "Oh oh Cherso" huurt de Tournado voor haar vrijgezellenfeest!

Ronald koeman - tournado

Ronald Koeman huurt de Tournado voor zijn 50e verjaardag!

Tournado-events

Naast de Tournado partybussen biedt VDM Tours ook Tournado-Events aan voor geheel verzorgde reizen.

Partybus huren Waals-Brabant

Heeft u een feest, verjaardag of ander leuk evenement in regio Waals-Brabant en bent u op zoek naar feestelijk vervoer? Huur dan een partybus bij de Tournado, waarbij uw reis gegarandeerd een feestje zal zijn.

De Tournado partybussen beschikken over alle benodigdheden om van uw reis een feest te maken. De stoelen in onze partybussen staan tegenover elkaar in groepjes van vier, waardoor u gezellig kunt kletsen. Elk groepje is voorzien van tafels met bekerhouders. Tijdens de reis kunt u genieten van verschillende gekoelde drankjes uit ons ruime drankassortiment. Om het feest compleet te maken, beschikken al onze bussen over discolampen, een rookmachine en een professionele audio-installatie, waar op u muziek naar keuze kunt aansluiten.

Onze chauffeurs beschikken niet alleen over een uitstekende rijvaardigheid, maar zij zijn ook van nature ware gastheren. Zij zullen zeker een bijdrage leveren aan de feestelijke sfeer onderweg. Aan het einde van de dag zal onze chauffeur nog een leuke groepsfoto maken, als aandenken aan een geslaagd feest of dagje uit.

Dus bent u op zoek naar feestelijk vervoer in de regio Waals-Brabant? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan op onze website www.detournado.be. Voor andere vragen kunt u tijdens kantooruren bellen naar 015 – 263 33 33.

Tournado-offerte-ontvangen

Persoonlijke gegevens
Bedrijfsnaam (niet verplicht)

Naam / Achternaam

Adres + Nr.

Postcode

Woonplaats

Telefoonnummer

E-mail


Aantal personen

Bus Keuze
NooitMeerNaarHuisBusTournado Partybussen

Vertrek gegevens
Vertrek datum (dd-mm-jjjj)

Vertrek tijd
:

Adres + nr.

Postcode

Plaats

Bestemming
Adres + nr.

Postcode

Plaats

Retour datum (dd-mm-jjj)

Retour tijd
:

main-content

Lees hier de nieuwtjes van de Tournado Partybussen

Klik op de foto hieronder en bekijk onze sfeervolle Partybussen!

Je eigen DJ mee!

post: 19-01-2014

Nieuw in de Tournado. Neem nu je eigen DJ mee naar je evenement. Via onze professionele geluidsinstallatie is het mogelijk om je eigen DJ set aan te sluiten en dus te draaien over ons systeem. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Winter evenementen.

Gepost: 21-01-2014

Wil jij deze winter met je vrienden naar een indoor feest of evenement maar heb je te weinig mensen om een bus te huren? De Tournado partybus rijdt naar diverse festivals dus mail ons je gegevens, evenement en het aantal personen en wij komen zo snel mogelijk bij je terug of er plaatsen beschikbaar zijn.

Tournado rondzit in de partybus