Selecteer een pagina

Afrojack huurt de tournado

Afrojack huurt de Tournado voor zijn verjaardag!

Andy van der Meijde huurt de Tournado

Andy van der Meijde huurt de Tournado voor zijn vrijgezellenfeest!

partybus-barbie

Barbie van "Oh oh Cherso" huurt de Tournado voor haar vrijgezellenfeest!

Ronald koeman - tournado

Ronald Koeman huurt de Tournado voor zijn 50e verjaardag!

Tournado-events

Naast de Tournado partybussen biedt VDM Tours ook Tournado-Events aan voor geheel verzorgde reizen.

Partybus huren Namur

Heeft u een vrijgezellenfeest, verjaardag of ander leuk uitje of evenement in de regio Namur en bent u op zoek naar feestelijke vervoer? Huur dan een partybus bij de Tournado, zodat uw reis gegarandeerd een feestje zal zijn!

De Tournado partybussen zijn zo ingericht dat uw feest kan beginnen op het moment dat u instapt en pas eindigt op het moment dat u uitstapt. De stoelen in de Tournado partybussen staan tegenover elkaar in groepjes van vier, met een tafeltje met bekerhouders. Om van de busreis een echt feestje te maken, beschikken al onze bussen over een professionele audio-installatie, waar op u muziek naar keuze kunt aansluiten. Ook zijn in al onze bussen discolampen en een rookmachine aanwezig. U kunt tijdens de reis genieten van verschillende soorten gekoelde dranken uit ons ruime drankassortiment.

Onze chauffeurs beschikken niet alleen over een goede rijvaardigheid, maar ze zijn ook zeer gastvrij. Zij zullen er mede voor zorgen dat uw reis goed, maar vooral vol gezelligheid verloopt. Aan het einde van de dag zullen zij nog een leuke groepsfoto maken, als aandenken aan uw dagje uit of evenement.

Dus bent u op zoek naar feestelijk vervoer in de regio Namur? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan op onze website www.detournado.be. Voor andere vragen kunt u tijdens kantooruren bellen naar 015 ‚Äď 263 33 33

Tournado-offerte-ontvangen

  Persoonlijke gegevens
  Bedrijfsnaam (niet verplicht)

  Naam / Achternaam

  Adres + Nr.

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail

  Aantal personen

  Bus Keuze
  NooitMeerNaarHuisBusTournado Partybussen

  Vertrek gegevens
  Vertrek datum (dd-mm-jjjj)

  Vertrek tijd
  :

  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Bestemming
  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Retour datum (dd-mm-jjj)

  Retour tijd
  :

  main-content

  Lees hier de nieuwtjes van de Tournado Partybussen

  Klik op de foto hieronder en bekijk onze sfeervolle Partybussen!

  Je eigen DJ mee!

  post: 19-01-2014

  Nieuw in de Tournado. Neem nu je eigen DJ mee naar je evenement. Via onze professionele geluidsinstallatie is het mogelijk om je eigen DJ set aan te sluiten en dus te draaien over ons systeem. Neem contact met ons op voor meer informatie.
  Winter evenementen.

  Gepost: 21-01-2014

  Wil jij deze winter met je vrienden naar een indoor feest of evenement maar heb je te weinig mensen om een bus te huren? De Tournado partybus rijdt naar diverse festivals dus mail ons je gegevens, evenement en het aantal personen en wij komen zo snel mogelijk bij je terug of er plaatsen beschikbaar zijn.

  Tournado rondzit in de partybus