Selecteer een pagina

Afrojack huurt de tournado

Afrojack huurt de Tournado voor zijn verjaardag!

Andy van der Meijde huurt de Tournado

Andy van der Meijde huurt de Tournado voor zijn vrijgezellenfeest!

partybus-barbie

Barbie van "Oh oh Cherso" huurt de Tournado voor haar vrijgezellenfeest!

Ronald koeman - tournado

Ronald Koeman huurt de Tournado voor zijn 50e verjaardag!

Tournado-events

Naast de Tournado partybussen biedt VDM Tours ook Tournado-Events aan voor geheel verzorgde reizen.

De Tournado karaokebus

Heeft u zin in een karaoke feestje terwijl u onderweg bent naar uw bestemming? Wilt u onderweg al een goed feestje bouwen? Dan is de karaokebus echt wat voor u. Wij hebben de juiste ingredi├źnten aan boord om er een knalfuif van te maken. Deze bus is uitgerust met meerdere schermen en microfoons waar u samen met uw vrienden mee kunt karaoke met de leukste zangers.

De Tournado karaokebus beschikt over luxe zitplaatsen die tegenover elkaar zijn geplaatst met allen een eigen tafel. Er is een goed gevulde koelkast aanwezig met een ruim assortiment aan dranken. Met onze professionele geluidsinstallatie, beeldschermen, microfoons, partyverlichting en rookmachines maken wij uw feestje compleet.

De karaokebus van Tournado

Wilt u onderweg naar uw bestemming er al een top feestje van maken? Heeft u zin om tijdens de rit karaoke te zingen met de leukste zangers? Dan is dit de perfecte bus voor u en uw vrienden. Wij hebben alles aan boord, van speciale karaokeschermen en microfoons tot een goed gevulde koelkast. Zo kunt u na het zingen uw keel spoelen met een lekker koud drankje.

In onze Tournado karaokebus zijn de zitplaatsen tegenover elkaar geplaatst met een tafel in het midden. Maar wat het feestje echt compleet maakt in onze bus zijn de professionele geluidsinstallatie, partyverlichting, beeldschermen, microfoons, rookmachines en, niet te vergeten, de koelkast gevuld met een ruim assortiment aan drank en fris.

Contact

Lijkt onze karaokebus u wat en wilt u hem huren of heeft u vragen? Dan kunt u ons offerteformulier op de website invullen. Wij zijn voor verdere vragen te bereiken viainfo@vdmtours.nl of via 0031 15 236 3333.

Tournado-offerte-ontvangen

  Persoonlijke gegevens
  Bedrijfsnaam (niet verplicht)

  Naam / Achternaam

  Adres + Nr.

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail

  Aantal personen

  Bus Keuze
  NooitMeerNaarHuisBusTournado Partybussen

  Vertrek gegevens
  Vertrek datum (dd-mm-jjjj)

  Vertrek tijd
  :

  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Bestemming
  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Retour datum (dd-mm-jjj)

  Retour tijd
  :

  main-content

  Lees hier de nieuwtjes van de Tournado Partybussen

  Klik op de foto hieronder en bekijk onze sfeervolle Partybussen!

  Je eigen DJ mee!

  post: 19-01-2014

  Nieuw in de Tournado. Neem nu je eigen DJ mee naar je evenement. Via onze professionele geluidsinstallatie is het mogelijk om je eigen DJ set aan te sluiten en dus te draaien over ons systeem. Neem contact met ons op voor meer informatie.
  Winter evenementen.

  Gepost: 21-01-2014

  Wil jij deze winter met je vrienden naar een indoor feest of evenement maar heb je te weinig mensen om een bus te huren? De Tournado partybus rijdt naar diverse festivals dus mail ons je gegevens, evenement en het aantal personen en wij komen zo snel mogelijk bij je terug of er plaatsen beschikbaar zijn.

  Tournado rondzit in de partybus