Selecteer een pagina

Afrojack huurt de tournado

Afrojack huurt de Tournado voor zijn verjaardag!

Andy van der Meijde huurt de Tournado

Andy van der Meijde huurt de Tournado voor zijn vrijgezellenfeest!

partybus-barbie

Barbie van "Oh oh Cherso" huurt de Tournado voor haar vrijgezellenfeest!

Ronald koeman - tournado

Ronald Koeman huurt de Tournado voor zijn 50e verjaardag!

Tournado-events

Naast de Tournado partybussen biedt VDM Tours ook Tournado-Events aan voor geheel verzorgde reizen.

De Tournado huisregels

Om alle ritten voor zowel de huurder als voor de Tournado zonder hobbels te laten verlopen, hebben wij wat huisregels opgesteld waar men na het ondertekenen van de orderbevestiging automatisch mee akkoord gaat.

 • Het meenemen van eigen dranken in de bus is niet toegestaan, de Tournado heeft een groot assortiment aan gekoelde dranken beschikbaar. Aan het einde van de rit kan de drank worden afgerekend met de chauffeur, drankjes zijn nooit bij de prijs inbegrepen, tenzij dit is afgesproken met de organisator.
 • Lege blikjes en afval graag deponeren in de dichtstbijzijnde afvalbak.
 • Het is verboden om ten onrechte gebruik te maken van de noodhendels en dakluiken, bij misbruik wordt de rit direct door de chauffeur gestaakt. De Tournado zal altijd de veiligheid van de passagiers en medeweggebruikers proberen te garanderen en dit is dan niet meer mogelijk.
 • Bij agressief en/of hufterig gedrag heeft de chauffeur het recht om deze personen te verwijderen uit de bus en uit te sluiten van verdere deelname aan de reis.
 • Het is ten strengste verboden om confetti, chips, nootjes, pinda’s en andere vettigheid mee de bus in te nemen. Als dit toch het geval is en het leidt tot extra schoonmaakkosten, dan is de rekening voor de huurder.
 • Slopen, bekladden, beschadigen, de rekening hiervoor gaat altijd naar de huurder. Laat de organisator niet met twee katers zitten de dag na het feest.
 • Het is niet toegestaan om op het meubilair te staan of daar op┬áte dansen, bij overtreding kan de chauffeur besluiten om de rit te staken.

Tournado-offerte-ontvangen

  Persoonlijke gegevens
  Bedrijfsnaam (niet verplicht)

  Naam / Achternaam

  Adres + Nr.

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mail

  Aantal personen

  Bus Keuze
  NooitMeerNaarHuisBusTournado Partybussen

  Vertrek gegevens
  Vertrek datum (dd-mm-jjjj)

  Vertrek tijd
  :

  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Bestemming
  Adres + nr.

  Postcode

  Plaats

  Retour datum (dd-mm-jjj)

  Retour tijd
  :

  main-content

  Lees hier de nieuwtjes van de Tournado Partybussen

  Klik op de foto hieronder en bekijk onze sfeervolle Partybussen!

  Je eigen DJ mee!

  post: 19-01-2014

  Nieuw in de Tournado. Neem nu je eigen DJ mee naar je evenement. Via onze professionele geluidsinstallatie is het mogelijk om je eigen DJ set aan te sluiten en dus te draaien over ons systeem. Neem contact met ons op voor meer informatie.
  Winter evenementen.

  Gepost: 21-01-2014

  Wil jij deze winter met je vrienden naar een indoor feest of evenement maar heb je te weinig mensen om een bus te huren? De Tournado partybus rijdt naar diverse festivals dus mail ons je gegevens, evenement en het aantal personen en wij komen zo snel mogelijk bij je terug of er plaatsen beschikbaar zijn.

  Tournado rondzit in de partybus